Receta të Ngjashme

Receta të Ngjashme

Receta të Ngjashme

Receta për Majonezë

receta-majonez-shqip-gatime-ne-shtepi-salce

Majoneza është një nga salcat më të njohura e më të përhapura në botë. Përdorimi i saj në kuzhinë është i gjerë. Majoneza shkon mirë me peshkun, me mishin e ftohtë, me vezë të ziera, me perime të ndryshme apo si bazë për salca të tjera.

Përgatitja e kësaj salce është shumë e thjeshtë, me pak përbërës dhe me pak kujdes në përgatitje do të arrijmë një majonezë perfektë.
Jam e sigurt që pasi ta keni provuar ta gatuani vetë në shtëpi, nuk do të shkoni më të blini në supermarket majonezën. Shija e kësaj salce e përgatitur vetë ka me të vërtetë ndryshim nga ajo e blera. Provojeni e do të më besoni.

Vazhdo Leximin

Receta të Ngjashme

Receta të Ngjashme

Receta të Ngjashme