Tortelli Mugellani – Receta Masterchef Albania

Tortelli-mugelliani-Toscana-Receta-Gatimi-Master-Chef-Albania

Prova e radhës në Masterchef Albania është ajo e kutisë misterioz (Mistery Box), ku në të cilën gjenden të fshehur disa përbërës me disa prej të cilëve duhet të gatuajmë një pjatë të shijshme, të bukur dhe në kohë. Siç e kam thënë edhe më parë në këto prova koha është e kufizuar, por në shtëpi secili nga ne ka kohën e dëshiruar dhe mund ti gatuaj këto receta pa problem.

Vazhdo Leximin