All posts filed under: Drithëra

Shpjegime te përbërësve nga familja e drithërave. Fasule, fara te zeza, bishtaja, si ti gatuani me shije

Grur i zier

Grur i zier Grur i zier e rekomandoj sepse është shumë e shëndetshme. Gruri pa përpunuar përmban mjaft proteina dhe asimilohet lehtë nga organizmi, prandaj ju rekomandohet të gjithëve ta…