All posts tagged: arti gatimit

Qepë të ëmbla

Qepë të ëmbla Një pjatë e vecantë dhe e thjeshtë në përgatitje. Këto qepë mund ti shërbejmë me bukë të thekur me vaj sipër. 4 kokrra qepë3 lugë sheqerpak uthullpak…