All posts tagged: embelsira te shpejta

Krem Karamel

Krem Karamel Krem Karamel (sq), Crème caramel, flan apo caramel custard është një ëmbëlsirë me një shtresë karameli dhe kremi nga ku merr dhe emrin. Me pak përbërës të thjeshtë…