Rreth ArtiGatimit

Website i dedikuar kulinarisë dhe Kuzhinës Shqiptare

ArtiGatimit.com është një nga faqet më të populluara me Receta Gatimi. Serioziteti dhe puna e kryer me pasion e ka bërë këtë faqe të jetë pikë referimi për shumë amvisa në Shqipëri dhe jashtë vendit. Janë mijëra përdorues unik që e vizitojnë çdo ditë faqen web të ArtiGatimit. Gjithashtu kjo faqe zotëron dhe një publik mjaft të gjerë në rrjetet sociale, nga ku përmendim rrjetin social Facebook me mbi 150.000+ ndjekës apo kanalin në Youtube me 30 mije të abonuar. Thjeshtësia e faqes, cilësia e artikujve të publikuar dhe kujdesi për detajet e bëjnë këtë website sa më vizituar dhe të lundrueshëm nga çdo terminal modern.

Reklamat janë një dritare komunikimi me përdoruesit

Për të gjithë ju që dëshirojnë të sponsorizojnë këtë projekt apo të reklamoni produktet tuaja, jeni të lutur të na kontaktoni për çdo bashkëpunim.
Mirëpresim gjithashtu të gjitha firmat ushqimore për reklamimin e produkteve te tyre në recetat tona, janë dhe të mirëpritur dyqanet me produkte kuzhine!

Një mundësi e jashtëzakonshme për tu lidhur me një audiencë unike dhe mjaft aktive

Na kontaktoni për bashkpunime në Facebook apo Instagram! Vizitorët e faqes web (~300.000 përdorues mujorë) janë përherë më të shumtë në numër. Mbi të gjitha ajo që na veçon është besimi i tyre mbi faqen, kjo karakteristikë shfaqet në përqindjen e vizitoreve që rikthen në të,pothuajse 32%.

Donacione

Një mënyrë tjetër për të kontribuar në këtë projekt janë donacionet. Të gjitha recetat ne i publikojmë falas mirëpo mirëmbajta e faqes ka një kosto jo të vogël. Janë të mirëpritura të gjitha ofertat! Ju faleminderit!

Për të kryer një donacion mjafton të klikoni mbi butonin PayPal poshtë çdo artikulli! Do të kaloni në një faqe të sigurt për të dërguar ofertën tuaj.