All posts tagged: receta per xupa

Receta për Xupa

Receta për Xupa Xupa është një ëmbëlsirë shumë e njohur në vendin tonë. Përgatitja është shumë e thjeshte dhe me përbërës që gjenden fare lehtë. Pasi të keni provuar version…