DessertsSweet Watermelon Rind

Watermelon is a fruit that accompanies us throughout the summer. It contains many minerals and vitamins. Usually we throw watermelon rinds, but with them, we could easily cook a delicious dessert.

Receta per PizzaPizza me Wurstel

Pizza me wurstel dhe mocarela është një kombinim fantastik. Kjo recete gatimi është ideale për ditët kur jemi pushim. Me pak përbërës cilësor, kjo picë merr një shije të përkryer.

EmbëlsiraKek i thjeshtë

Këtë recetë për kek e ka dërguar një admiruese faqes ArtiGatimit dhe që e falënderojmë pa masë. Nisur nga titulli, kek i thjeshte, mund të përgatitet në një kohë të shkurtër dhe rezultati është mahnitës. Ja se çfarë na duhen.