All posts filed under: Përbërësit

Perberesit kryesor te recetave tona, shpjegime si dhe keshillat kryesore si te gatuani me shije

Grur i zier

Grur i zier Grur i zier e rekomandoj sepse është shumë e shëndetshme. Gruri pa përpunuar përmban mjaft proteina dhe asimilohet lehtë nga organizmi, prandaj ju rekomandohet të gjithëve ta…