All posts tagged: pufka

Pufka (Meringa)

Pufka (Meringa) Pufkat kërkojnë një pjekje të ngadaltë dhe të gjatë, por rezultati do të kënaqë fëmijët tuaj. 100 gr të bardha vezësh (në temperaturë ambienti)200 gr sheqer pluhurpak vanilje…