All posts tagged: supe finok

Supë krem me finok

[p class="summary"]Kjo është një pjatë shumë e shëndetshme dhe me pak kalori. Finoku bën shumë mirë për organizmin, ndër të tjerash ndihmon në tretje dhe ka efekt tonifikues.[/p] (more…)