All posts tagged: trilece recete

Trilece

Trilece Trileçe është një ëmbëlsirë shumë e mirë sidomos për fëmijët. Trilece është një pandispanjë e lagur me qumësht dhe me karamel. Kjo lloj ëmbëlsire është shumë e njohur në…