Life Style8 Ushqime për të ulur kolesterolin

Ushqime të ndryshme ulin kolesterolin në mënyra të ndryshme. Disa shpërndajnë fibra të tretshme, e cila lidh kolesterolin dhe pararendësit e tij në sistemin e tretjes dhe i tërheq ato jashtë trupit përpara se të futen në qarkullim.

Keshilla GatimiÇfarë është një tenxhere slow cooker?

Një tenxhere slow cooker është një pjesë e re e teknologjisë dhe është në parim mjaft e thjeshtë. Një tenxhere ose enë ulet brenda mbi një burim nxehtësie, i cili e ngroh atë në nxehtësi të ulët për shumë orë në mënyrë që të gatuajë ushqimin.

Life StyleUshqime për bark të sheshtë-Ja si të bini nga pesha

Sipas shumë studimeve për ushqimet është përpiluar një listë me mbi 30 ushqime të ndryshme për një bark të sheshtë. Shumica e ushqimeve të diskutuara duhet të përshtaten me një nga tre kategoritë e rëndësishme të ushqimit për të ngrënë shëndetshëm.