Muffins me çokollatë

Receta e dërguar nga Adelina M. dhe e vlefshme për Konkursin e Gatimit. Muffin me çokollatë sapo të dalë nga furi janë fantastik. Por ju mund ti ruani dhe më gjatë dhe ti konsumoni në mëngjes me qumësht..