Life Style15 Ushqime për foshnjat me diarre (0 muaj – 1 vjeç)

Diarreja tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël i shqetëson shumë prindërit pasi mund ta bëjë fëmijën të ndjehet i lodhur dhe i irrituar. Fëmijët nuk preferojnë të hanë gjatë diarresë, por është e rëndësishme t’i ushqeni ata për të parandaluar dehidratimin.

Receta me MishSuper Qofte e mbushur

Kjo është një pjatë për gjithë familjen. E kush nuk i pëlqen qoftet!Në këtë recetë ne japim një mënyrë të veçantë për ti përgatitur ato: një qofte rolè e mbushur brenda me djathë e proshutë. Një recetë e shpejtë dhe sidomos e shijshme.