All posts tagged: traditional tiramisu

Tiramisu Akullore

Tiramisu Akullore Tiramisu akullore është një ëmbëlsire ideale për stinën e verës. Mund ta përgatisni edhe disa ditë më parë dhe ta konsumoni sipas dëshirës. Në faqen tonë gjeni edhe…

Tiramisù Recipe

Tiramisù Recipe Tiramisù is a famous italian dessert. It means "pull me up"! Traditionally made from savoiardi or ladyfingers, espresso coffee, mascarpone cheese, eggs, sugar, and often marsala wine. The…