All posts filed under: Receta me Oriz

Receta gatimi oriz, rizoto me kërpudha dhe me perime te ndryshme. Pjata te para me oriz nga kuzhina shqiptare dhe jo vetem!

Pilaf Orizi

Pilaf Orizi Pilafi i orizit është një pjatë që në vendin tonë është shumë e njohur dhe shumë e përdorur ne kuzhinen shqiptare. Në shumë raste pilafi nuk na del…