All posts filed under: Pije Cocktails

Pije alkoolike dhe receta per cocktail. Pije te njohura si baileys, pije me vere te kuqe, limonate, mojito, sex on the beach, pije me luleshtrydhe

Pjeshkë në verë

Pjeshke të vendosura në verë kanë një shije me të vërtetë të mrekullueshme. Edhe vera është shumë e veçantë pasi ka marrë gjithë aromën e pjëshkëve. Zakonisht janë vetëm keta…