Pije Cocktails
3 komente

Cocktail – Martini Perfect

Perfect Martini

Para darkës – Këtë pije nuk do e refuzonte asnjë femër! Hidhni përbërësit në një mikser me disa copa akulli të thyer. Tundeni lehtë dhe përdorni një gotë të lartë për ta servirur. Vendosni një fetë limon të athët (lime) anash gotës.

Përbërësit për Cocktail – Martini Perfect


  • 5.5 cl gin

  • 1.0 cl dry vermouth

  • 1.0 cl red vermouth

  • 1 fetë limon i athët


3 Comments

  1. ademi says

    shum ini te fort kshtre qoma nje recep te mir ne ket ad se edhe une jam kuzhinier

Shkruani komentin tuaj - Komente