Author: Anila

Petulla me mollë

Petulla me mollë Petulla me mollë janë të shpejta dhe shumë të shëndetshme për mëngjes. Prandaj ju rekomandojmë ti përgatitni se do ngeleni të kënaqur. 2 kokrra molle jeshile2 kokrra…