All posts tagged: akullore bere vete

Akullore me pana

Akullore me pana Akullore me pana e përgatitur në shtëpi ka shumë avantazhe pozitive. Produktet mund ti zgjedhim cilësorë dhe mund të përgatitet pa shtuar konservantë ose ngjyrues ushqimorë. 120…

Akullore me Vanilje

Akullore me Vanilje Ekzistojnë shumë receta për përgatitjen e akullores, me shije nga më të ndryshmet. Ne po japim recetën më klasike, akullore me vanilje e kësaj recete ju mund…