All posts tagged: kallamare

Kallamarë të skuqur

[p class="summary"]Kallamartë e skuqur janë shumë të mirë dhe shumë të thjeshtë për tu përgatitur. Janë me të vërtetë një pjatë e shijshme si për fëmijët dhe të rriturit.[/p] (more…)