Antipasta (Meze)Pastiço me perime

Kjo recetë e thjeshtë mund të gatuhet me perimet që keni në shtëpi. Këtë pjatë e kam gatuar një ditë kur më ngelën shumë perime të ziera e nuk dija ç’të bëja me to. Është një pjatë e thjeshtë, por e shijshme.

Gatime UnikePastiçe me djathë

Pastiçja është një pjatë shumë e shijshme dhe që pëlqehet si nga të vegjëlit dhe të mëdhenjtë. Kjo pjatë shërbehet si pjatë e vetme sepse në të kemi si vezë edhe djathin.