All posts tagged: pjate e dyte

Role Pule

[p class="summary"]Pula e mbushur është një pjatë e dytë, e veçantë dhe e shijshme. Përgatitja e kësaj pjate mund të kërkojë pak kohë, por ia vlen me të vërtetë mundimi,…

Mish derri me limon

[caption id="attachment_340" align="alignnone" width="600" caption="Pjata te Dyta - Recete Mish Derri"][/caption] [p class="summary"]Këto feta mishi të bëra me limon janë shumë të shijshme dhe të shpejta për tu gatuar. është…