All posts tagged: receta macarons

Receta Macarons me çokollatë

Receta Macarons me çokollatë Macaron është një ëmbëlsirë me origjinë franceze. Kjo ëmbëlsirë është e përgatitur me pak përbërës, me bazë meringe, miell bajamesh, të bardha veze dhe sheqer pluhur.…