All posts tagged: receta zgare

Speca të pjekur

Speca të pjekur Specat janë shumë të shijshëm dhe mund ti përdorim në shumë receta. Por lëkura e tyre nuk tretet mirë. Në këtë recetë japim një sekret per speca…