All posts tagged: recipes

Qofte të vogla

[p class="summary"]Qoftet janë një ushqim që pëlqehet nga të gjithë. Janë një pjatë e dytë e shijshme por fare mirë mund të shërbehen edhe mbasdite të shoqëruar me një aperitiv.…

Qepë të ëmbla

[caption id="attachment_158" align="alignnone" width="600" caption="Antipastë - Qepë të ëmbla"][/caption] [p class="summary"]Një pjatë e vecantë dhe e thjeshtë në përgatitje. Këto qepë mund ti shërbejmë me bukë të thekur me vaj…