EmbëlsiraRevani me limon

Revani me limon është një nga ato ëmbëlsirat me një shije delikate dhe aromë të freskët limoni që do t'ju magjepsë në copën e parë. Një ëmbëlsirë për tu provuar pasi është shumë ndryshe nga të tjerat, të lë një gojë një shije butësie.

DessertsRevani Recipe

Revani is a very tasteful dessert if it cooked in the right way. We have brought today the recipe that used a lot in south of Albania and is a traditional recipe for holidays. This is different from Revani Semolina Cake.

DessertsKek (Revani)

A simply and easy cake when you want something sweet but unfussy. Just seven ingredients and 25 minutes are all you need for this cake recipe. It will taste like you spent hours making it!

EmbëlsiraRevani

Revani me niseshte është një ëmbëlsirë shumë e shijshme nëse gatuhet siç duhet. Ne sot kemi sjellë këtë recetë që përdoret shumë në zonën e Mallakastrës.