DessertsTres Leches

Tres Leches is a very light cake, with many air bubbles. This distinct texture is why it does not have a soggy consistency, despite being soaked in a mixture of three types of milk.

EmbëlsiraTrilece

Trilece është një ëmbëlsirë shumë e mirë sidomos për fëmijët. KJo lloj ëmbëlsire është shumë e njohur në Amerikën Latine dhe thuhet që origjinën e ka pikërisht atje, nga merr edhe emrin 'tres leches', ( dmth. tre lloj qumështi). Trilece është një pandispanjë e lagur me qumësht dhe me karamel