Arti në Kuzhine
Shkruaj një koment

Fituesja e Konkursit nga ArtiGatimit

fituesi-konkursit-arti-gatimit-shen-valentin-shqip-darke-receta-gatimi

Ju faleminderit të gjithëve që jeni bërë pjesë e kësaj faqe! Konkursi i Shën Valentinit ka përfunduar dhe siç ju premtuan sot do të publikojmë fituesin.

Shiko Videon

Gjithsej ishin 451 persona që janë regjistruar në konkurs, dhe pse nuk është kapur numri 500, siç e kërkonte rregullorja, përsëri ne vendosem qe ta ofrojmë darken e premtuar.

Fituesja do të kontaktohet nga pjesëtaret e stafit për tu dhenë informacionet e nevojshme.

Ju faleminderit dhe një herë nga zemra dhe vazhdoni të na ndiqni si këtu në faqe dhe në rrjetet sociale si Facebook, Youtube, Twitter apo Instagram!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Komento nga Facebook!

Shkruani komentin tuaj - Komente