All posts filed under: Antipasta (Meze)

Antipasta te shpejta dhe Meze! Receta gatimi per Antipasta te ndryshme. Antipasta nga kuzhina shqiptare dhe kuzhina e huaj.

Qofte bollgur

Qofte bollgur Propozojmë këto qofte bollgur shumë të shijshme, duke parë se dhe bollguri rekomandohet të përfshihet në menynë ushqimore. Këto janë qofte të veçanta dhe ideale për okazione festash.…