All posts filed under: Gatime Peshk

Receta gatimi peshku, peshku ne furre me patate, receta me fruta deti dhe kryesisht gatime me produkte detare

Karlaleca në zgarë

Karkaleca në zgarë janë një pjatë shumë e thjeshtë, e shijshme dhe e shpejtë. Me këtë recetë, të pjekësh karkalecat është me të vërtetë shumë e thjeshtë dhe rezultati final…