All posts filed under: Gatime Peshk

Receta gatimi peshku, peshku ne furre me patate, receta me fruta deti dhe kryesisht gatime me produkte detare

Karkaleca në zgarë

Karkaleca në zgarë Karkaleca në zgarë janë një pjatë shumë e thjeshtë, e shijshme dhe e shpejtë. Me këtë recetë, të pjekësh karkalecat është me të vërtetë shumë e thjeshtë…