All posts filed under: Gatime Unike

Kuzhina shqiptare, gatime tradicionale. Pjata unike gatimi, torta te kripura dhe pjata per meze

Soufflé patate

Soufflé patate Soufflé patate mund të përgatitet edhe në versionin me proshutë në një tavë të vetme ose në porcione teke. Le të shohim më parë versionin vegjetarian të përgatitjes…