All posts filed under: Receta per supa

Receta per supa te ndryshme. Supe peshku fantastike, supa me perime dhe zarzavate. Supa per femije dhe per grip

Supë krem me finok

[p class="summary"]Kjo është një pjatë shumë e shëndetshme dhe me pak kalori. Finoku bën shumë mirë për organizmin, ndër të tjerash ndihmon në tretje dhe ka efekt tonifikues.[/p] (more…)