DessertsShendetlie Recipe

Shendetlie is with no doubt one of the best Albanian desserts. Many years ago, shendetlie used to be cooked only on holiday occasions. Even the name of this dessert echoes “health” (sq: shendet), so we can serve it also to children.

Receta për Reçel Ftoi

Ftoi është një frutë shumë i mirë dhe i pasur me shumë vitamina, minerale dhe substanca ushqimore. Këtë frutë mund ta shijojmë të pjekur në furrë ose të bërë reçel o marmelatë.