All posts tagged: gliko

Gliko Shalqiri

Gliko Shalqiri Shalqiri është fruti që na shoqëron përgjatë stinës së verës. Përmban shumë vitamina e minerale dhe mund të themi që nuk mund të kalojmë verën pa shijuar këtë…