Life Style15 Ushqime për foshnjat me diarre (0 muaj – 1 vjeç)

Diarreja tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël i shqetëson shumë prindërit pasi mund ta bëjë fëmijën të ndjehet i lodhur dhe i irrituar. Fëmijët nuk preferojnë të hanë gjatë diarresë, por është e rëndësishme t’i ushqeni ata për të parandaluar dehidratimin.

Life StyleUshqimi i fëmijëve të moshës 8-12 muajsh

Ju mund ta kuptoni që foshnja juaj është gati të përparojë në fazën tjetër 2 të ushqimit në rast se vëzhgoni shenja si refleksi i futjes së gjuhës, për shkak të së cilës një fëmijë mund të marrë pa probleme ushqimin në gojën e tij dhe ta gëlltisë atë në mënyrë efikase.