Petulla Amerikane Pancakes me boronica

Një version tjetër i petullave amerikane, kësaj radhe pancakes me boronica. Këto ëmbëlsira janë të përdorura për një mëngjes të shijshëm dhe të thjeshtë. Pancakes me boronica shtuar sipër shurup panje dhe boronica janë akoma edhe më të shijshme

DessertsPancakes Recipe

Pancakes are a type of flatbread prepared from a batter that is baked on a hot griddle or frying pan. They exist in several variations in many different local cuisines.