All posts tagged: receta veze

Soufflé patate

Soufflé patate Soufflé patate mund të përgatitet edhe në versionin me proshutë në një tavë të vetme ose në porcione teke. Le të shohim më parë versionin vegjetarian të përgatitjes…

Pufka (Meringa)

Pufka (Meringa) Pufkat kërkojnë një pjekje të ngadaltë dhe të gjatë, por rezultati do të kënaqë fëmijët tuaj. 100 gr të bardha vezësh (në temperaturë ambienti)200 gr sheqer pluhurpak vanilje…