All posts filed under: Receta per Makarona

Receta gatimi per makarona. Receta te shpejta, receta gatimi italiane dhe nga kuzhina te ndryshme te botes.

Xinkali

Xinkali Khinkali është një pjatë me origjinë gjeorgjiane mjaft e shijshme. Janë si tip torteli gjigant me mbushje brenda. Mund të kenë mbushje të ndryshme si me kërpudha, patate apo…