All posts tagged: antipaste

Karrota sallatë

[p class="summary"]Karrota është shumë e mirë për shëndetin tonë. Ajo është e pasur me vitamina A(Betakarotene), B, C, PP, D e E, me kripëra minerale dhe glukoze. Për këtë motiv…

Qepë të ëmbla

[caption id="attachment_158" align="alignnone" width="600" caption="Antipastë - Qepë të ëmbla"][/caption] [p class="summary"]Një pjatë e vecantë dhe e thjeshtë në përgatitje. Këto qepë mund ti shërbejmë me bukë të thekur me vaj…