Ëmbëlsirë pa pjekje me çokollatë

Shpesh herë duhet të provojmë edhe receta si kjo ëmbëlsirë pa pjekje me çokollatë. Përgatitja është e thjeshtë dhe e shpejtë. Kemi përdorur biskota por mund ti zëvendësoni edhe me pandispanjë.

EmbëlsiraBombica

Ka disa mënyra për përgatitjen e bombica, por kemi sjellë një recetë të thjeshtë dhe të shijshme.