All posts tagged: embelsira me veze

Crème caramel me video

Crème caramel me video Crème caramel është një nga ëmbëlsirat qe nuk mund ti rezistohet. Vetëm me 3 përbërës kryesor dhe duke ndjekur këshillat në videon që kemi publikuar në…