Life StyleArsyet pse duhet të konsumoni brokoli

Brokoli ka shumë vlera ushqyese për organizmin. Ka përbërje anti-inflamatore, anti-kancerogjene dhe antioksiduese, dhe përmban ushqyes që ofrojnë ndihmesë ndaj detox së bashku me shumë lëndë ushqyese të tjera të rëndësishme që ndihmojnë për një shëndet më të mirë.

DessertsRecipe for Yshmer

Yshmer is a typical dish of the Albania South area and usually cooked for Easter. It is a very tasteful dish. It can cooked in two versions, sweet and salty. We have prepared the sweet version, but if you like more the salty one, you can just not add the sugar, and add a little salt pursuant to your desire.