Receta me MishHamburger me djathë pecorino

Hamburger me djathë pecorino është një kombinim fantastik sidomos kur produktet e parë janë cilësor. Panine për hamburger mund ta përgatisni vetë sipas recetës qe gjeni të publikuar në faqen tonë.

Hamburger përgatitur në shtëpi

Për një hamburger të realizuar, cilësia e mishit duhet të jetë superiore. Llojet e hamburger që mund të përgatisim janë të ndryshme. Përbërja hamburgerit duhet të jetë mish (70-80%) dhe dhjamë (20-30%).