All posts tagged: meze

Qepë të ëmbla

[caption id="attachment_158" align="alignnone" width="600" caption="Antipastë - Qepë të ëmbla"][/caption] [p class="summary"]Një pjatë e vecantë dhe e thjeshtë në përgatitje. Këto qepë mund ti shërbejmë me bukë të thekur me vaj…