All posts tagged: pjata unike

Sallatë me rrepa të kuq e mollë

[caption id="attachment_404" align="alignnone" width="600" caption="Panxharsheqeri me mollë"][/caption] [p class="summary"]Rrepat e kuq kanë shumë kalori pasi është shumë i pasur me karbohidrate. është shumë i mirë për shëndetin tonë sepse ka…

Qepë të ëmbla

[caption id="attachment_158" align="alignnone" width="600" caption="Antipastë - Qepë të ëmbla"][/caption] [p class="summary"]Një pjatë e vecantë dhe e thjeshtë në përgatitje. Këto qepë mund ti shërbejmë me bukë të thekur me vaj…