All posts tagged: receta oriz

Pilaf Orizi

Pilaf Orizi Pilafi i orizit është një pjatë që në vendin tonë është shumë e njohur dhe shumë e përdorur ne kuzhinen shqiptare. Në shumë raste pilafi nuk na del…