All posts tagged: receta per recel

Receta për Reçel Ftoi

Receta për Reçel Ftoi Ftoi është një frutë shumë i mirë dhe i pasur me shumë vitamina, minerale dhe substanca ushqimore. Këtë frutë mund ta shijojmë të pjekur në furrë…

Prevede kumbulle

Prevede kumbulle Prevedeja e kumbullës është shumë e shijshme. Prevedeja është një tip reçeli, por në formë xheli. 1 kg kumbulla800 gr sheqer100 ml ujë Pasi i lajmë kumbullat i…

Receta per Reçel Kumbulle

Receta per Reçel Kumbulle Mëngjesi është një vakt i rëndësishëm. Dita fillon mirë nëse hamë një mëngjes të shijshëm e të shëndetshëm. Një fetë buke me reçel kumbulle të përgatitur…